Welke wielen zitten er onder de stoel, harde of zachte?

Of er harde of zachte wielen onder de bureaustoelen zitten, is afhankelijk van het type bureaustoel. Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe bureaustoel geschikt is voor de ondergrond waar jij op werkt? Dan kun je een set multifunctionele wielen bij de stoel bestellen. Deze wielen zijn geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden. We leveren bovendien ook setjes met harde en zachte wielen. 

 

De bureaustoelwielen van Gebruiktebureaustoel.nl

Bij het opknappen van onze bureaustoelen houden we uiteraard ook rekening met de kwaliteit van de wielen die onder de stoel zitten. In sommige gevallen zijn deze wielen beschadigd of draaien ze niet meer soepel. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat de wielen weer gerepareerd worden of ze installeren een nieuw setje wielen. Voor welke oplossing ook wordt gekozen, je bent altijd zeker van soepel draaiende en rollende wielen.

 

Bestel direct in onze webshop

Gebruiktebureaustoel.nl levert verschillende setjes wielen, geschikt voor verschillende toepassingen. Een setje bestaat altijd uit vijf stuks, omdat een bureaustoel standaard over vijf poten beschikt. De harde wielen zijn geschikt voor zachte ondergronden, zoals tapijt of vinyl. De zachte wielen zijn juist geschikter voor harde ondergronden, zoals laminaat en steen. Onze multifunctionele wielen zijn zacht genoeg voor harde vloeren en tegelijkertijd voldoende hard voor zachte vloeren, ideaal dus. Naast standaardwielen bieden we ook geremde wielen. Zodra deze wielen belast zijn, worden ze geremd. Liever een stoel die op een vaste plek staat? Een setje glijdoppen zorgt voor een stabiele zitervaring.