Tweedehands kantoormeubilair

Wanneer je op zoek bent naar tweedehands kantoormeubilair ben je bij  gebruiktebureaustoel.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je tweedehands kantoormeubilair van verschillende merken. Al het meubilair wordt door ons netjes schoongemaakt en dus eigenlijk als nieuw opgeleverd. Wij geven vier jaar garantie op het tweedehands kantoormeubilair uit ons assortiment. Op zoek naar kantoormeubilair van hoge kwaliteit voor een lage prijs? Bekijk het aanbod op onze website en bestel direct!

Tweedehands kantoormeubilair kopen

Comfortabel kantoormeubilair geeft goede steun tijdens het werken, wat de sfeer en productiviteit op de werkvloer ten goede komt. Toch kan het aanschaffen van nieuw kantoormeubilair hoog in de prijs lopen, omdat je zelden slechts een enkel meubelstuk nodig hebt. Tweedehands kantoormeubilair van gebruiktebureaustoel.nl is goedkoper dan volledig nieuw meubilair, maar voldoet wel aan alle eisen die je stelt. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en controleren het meubilair op meer dan honderd verschillende punten.

Diverse merken

We bieden een ruim assortiment met diverse merken tweedehands kantoormeubilair. Van Ahrend, een innovatief Nederlands merk dat is uitgegroeid tot internationaal handelsfirma, tot ons eigen merk, Jetchair. We hebben uiteraard ook tweedehands meubilair van andere bekende merken, zoals BMA en Drabert. Heb je toch liever een ander merk? Geen probleem, we hebben in totaal meer dan dertig verschillende merken in ons assortiment.

Tijdens het opknappen van het tweedehands kantoormeubilair maken we gebruik van originele onderdelen. Heb je extra wielen voor een bureaustoel nodig? Dan bestel je deze gewoon bij ons. Naast bureau- en vergaderstoelen vind je ook krukken, voetenbanken en prullenbakken in ons assortiment.

Garantie op tweedehands kantoormeubilair

Is jouw kantoor toe aan nieuw meubilair? We hebben een breed assortiment van tweedehands kantoormeubilair in de vorm van vergaderstoelen en bureaustoelen. Op al onze producten krijg je vier jaar garantie. Wie bieden onze producten bovendien aan met een laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde stoelen elders voor een lagere prijs? Laat het ons weten, wij passen onze prijzen hier direct op aan. Twijfel je over de conditie van tweedehands kantoormeubilair? Wij hebben een handig systeem waarmee je direct ziet hoe ‘nieuw’ een specifiek product is. Door middel van sterren geven wij een score aan de staat van het meubelstuk:

  • 3 sterren: Goede staat met lichte gebruikssporen
  • 4 sterren: Zeer goede staat
  • 5 sterren: Nieuwstaat

Bestel je meubilair vandaag nog

Bestel je tweedehands kantoormeubilair vandaag nog via onze website. Filter eenvoudig op materiaal, kleur, voorraad en meer om het gewenste product snel te vinden. We hebben diverse soorten meubilair op voorraad, al hebben we door de verkoop van populaire producten soms minder voorraad. Neem contact op als je meer producten wil, we helpen je graag bij het vinden van een geschikte oplossing. Ons assortiment bestaat uit tweedehands meubilair van diverse bekende merken, bij ons ben je altijd verzekerd van een goede werkplek.