Axion

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Vitra Axion tweedehands bureaustoelen

Onze tweedehands bureaustoelen van Vitra worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij ook vervolgens 4 jaar garantie bieden.

Vitra Axion bureaustoel

Vitra is een echt familiebedrijf en opgericht in 1950. Al jaren is het bedrijf bezig met het ontwerpen van producten voor thuis, kantoor en openbare ruimtes. Zo dus ook bureaustoelen. De bureaustoelen van Vitra Axion zorgen voor een optimale houding. Als kantoormedewerker zit je dagenlang achter je bureau en is het beschikken over de juiste bureaustoel van groot belang. De Vitra Axion bureaustoel is in dat geval een goede keus. De stoelen zijn verstelbaar zodat het precies vormt naar het lichaam. Bij gebruiktebureaustoelen.nl weten we dat er vaak een hoog prijskaartje vasthangt aan een bureaustoel. Vandaar dat gebruikte bureaustoelen niet worden weggegooid, maar juist worden gerenoveerd. Zo kunnen de stoelen weer voor een leuk prijsje naar een nieuwe eigenaar.

Verschillende Vitra Axion bureaustoelen

Bij Gebruiktebureaustoel.nl heeft u keus uit veel tweedehands bureaustoelen van diverse merken. Vitra Axion is daar één merk van. Onder de tweedehands bureaustoelen van Vitra Axion heeft u keus uit diverse formaten en kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de volgende merken:

  • Vitra Meda
  • Vitra Maarten van Severen
  • Vitra Meda 2
  • Vitra meda Pro

Neem dus snel een kijkje in het assortiment van de tweedehands Vitra Axion bureaustoelen en kies de tweedehands bureaustoel die bij u en uw omgeving past. Naast tweedehands bureaustoelen biedt Gebruiktebureaustoel ook tweedehands vergaderstoelen en kappersstoelen aan.

Altijd goede controle

Heeft u nog twijfels over het aanschaffen van een tweedehands Vitra Axion bureaustoel? Geen zorgen, wij van Gebruiktebureaustoel controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen en kunt er ervan uit gaat dat u over het beste product beschikt wat er is. Wanneer er namelijk iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands Vitra Axion bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel. Kiezen voor een gebruikte Vitra Axion bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen, schaf ze vandaag nog aan!