Kinnarps Bureaustoelen

Kinnarps Bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Kinnarps bureaustoelen voor een lage prijs, tot wel 4 jaar garantie! 

Tweedehands Kinnarps bureaustoelen

Kinnarps ontwikkelt diverse ergonomische bureaustoelen die aan alle behoefte voldoen voor een flexibele werkplek. Zo zijn er bureaustoelen voor het kantoor, maar ook voor vergaderruimtes en conferrentieruimtes. Kortom, een goede bureaustoel voor elke situatie! Het design van de Kinnarps stoelen zijn geinspireerd op het welbekende Scandinavische meubilair.

De tweedehands bureaustoelen van Kinnarps zijn er op gebouwd zodat iedereen ergonomisch kan zitten. Ergonomische bureaustoelen zijn van belang wanneer u en uw werknemers een groot deel van de dag zittend doorbrengen. Zo voorkomt u werkgerelateerd letsel. De Kinnarps bureaustoelen zijn uiteraard ook getest op comfort en daarom bent u verzekerd van bureaustoelen van hoge kwaliteit. Door bijzondere technieken toe te passen, zijn deze Kinnarps bureaustoelen makkelijk verstelbaar in de hoogte, breedte en andere vlakken. Door accessoires als armleuningen toe te passen worden deze bureaustoelen nog ergonomischer!

Duurzame Kinnarps bureaustoelen

Door een tweedehands Kinnarps bureaustoel bij Gebruiktebureaustoel te kopen, weet u zeker dat u duurzaam bezig bent. De Kinnarps bureaustoelen worden door ons ingekocht en vervolgens wordt de stof en de zitting vervangen. Zo zorgen wij ervoor dat de Kinnarps bureaustoelen weer een nieuw leven krijgen. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen!

Verschillende Kinnarps bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands bureaustoelen van het merk Kinnarps. Heeft u interesse in een tweedehands Kinnarps bureaustoel die extra hoog is? Kijk dan eens naar de Kinnarps 6000 extra hoog. Deze bureaustoel heeft een goede kwaliteit en is ideaal voor mensen die wat langer zijn. Wanneer u liever een lagere rug heeft, dan is de Kinnarps 6000 een goede uitkomst. Deze bureaustoel zorgt voor een goede steun in uw rug.

Ergonomisch werken

Wij kunnen u verzekeren dat de stoelen ergonomisch zijn. Waarom zijn ergonomische stoelen zo belangrijk?

  • Een groot deel van de dag brengen we zittend door. De juiste bureaustoel helpt bij aan een goede houding om zo letsel te voorkomen.
  • Flexibel in te stellen aan uw lichaam.
  • Een ergonomische werkplek draagt bij aan de productivitieit.

Door een tweedehands bureaustoel van Kinnarps aan te schaffen, dan weet u dat u een investering maakt in een ergonomische bureaustoel en in uw gezondheid. Om zeker te weten dat de stoelen van hoge kwaliteit zijn, voeren we bij elke individuele Kinnarps bureaustoel een controle uit. Zo controleren we op de lossen onderdelen, maar ook op de techniek en de bekleding.

Kiezen voor een gebruikte Kinnarp bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Kinnarps Bureaustoel Instellen