Kinnarps

Kinnarps Bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Kinnarps bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

Tweedehands Kinnarps bureaustoelen

Kinnarps ontwikkelt diverse ergonomische bureaustoelen die aan alle behoefte voldoen voor een flexibele werkplek. Zo zijn er bureaustoelen voor het kantoor, maar ook voor vergaderruimtes en conferrentieruimtes. Kortom, een goede bureaustoel voor elke situatie!

De tweedehands bureaustoelen van Kinnarps zijn er op gebouwd zodat iedereen ergonomisch kan zitten. Ergonomische bureaustoelen zijn van belang wanneer u en uw werknemers een groot deel van de dag zittend doorbrengen. Zo voorkomt u werkgerelateerd letsel. De Kinnarps bureaustoelen zijn uiteraard ook getest op comfort en daarom bent u verzekerd van bureaustoelen van hoge kwaliteit. Door bijzondere technieken toe te passen, zijn deze Kinnarps bureaustoelen makkelijk verstelbaar in de hoogte, breedte en andere vlakken. Door accessoires als armleuningen toe te passen worden deze bureaustoelen nog ergonomischer!

Duurzame Kinnarps bureaustoelen

Hoewel een bureaustoel Kinnarps gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

Verschillende Kinnarps bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands bureaustoelen van het merk Kinnarps. Heeft u interesse in een tweedehands Kinnarps bureaustoel die extra hoog is? Kijk dan eens naar de Kinnarps 6000 extra hoog. Deze bureaustoel heeft een goede kwaliteit en is ideaal voor mensen die wat langer zijn. Wanneer u liever een lagere rug heeft, dan is de Kinnarps 6000 een goede uitkomst. Deze bureaustoel zorgt voor een goede steun in uw rug.

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Interstuhl bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen/li>

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands Interstuhl bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Kinnarp bureaustoel is bij Jetchair een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.