Interstuhl Ataros

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Tweedehands Interstuhl Ataros Bureaustoel

Nieuw gestoffeerde Interstuhl Ataros bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

Interstuhl Ataros

De Interstuhl Ataros bureaustoel is een van de bekendste bureaustoelen van Interstuhl. Deze stoelen zijn beschikbaar in diverse modellen en in diverse kleuren. De Interstuhl Ataros bureaustoelen zijn gebouwd voor zitcomfort en erg geschikt om voor een langere tijd op te zitten.

Wanneer u de Interstuhl Ataros bureaustoel koopt bij ons, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Interstuhl Ataros bureaustoel zo goed als nieuw is. De Interstuhl Ataros is erg ergonomisch, ideaal voor lange zittingen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de stoel ook verstelbaar in de hoogte, breedte en op nog veel meer gebieden. Zo kunt u de stoel aanpassen aan uw lichaam, om klachten te voorkomen.

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een Interstuhl Ataros gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

Verschillende Interstuhl bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands Interstuhl bureaustoelen. Bent u benieuwd naar de opvolger van de Interstuhl Ataros? Kijk dan eens naar de Interstuhl Ataros 1a22. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Interstuhl Ataros, maar dan vernieuwd. Liever een tweedehands Interstuhl Ataros met een lagere leuning? Dan is de Interstuhl Ataros a123 een goede uitkomst. Deze bureaustoel heeft een iets andere leuning.

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Interstuhl Ataros bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel. Benieuwd naar de andere tweedehands Interstuhl bureaustoelen? Deze kunt u hier bekijken.