Interstuhl Bureaustoelen

Interstuhl Bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Interstuhl bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

Tweedehands Interstuhl bureaustoelen

Kiest u voor bureaustoelen van Interstuhl, dan kiest u voor esthetiek en ergonomisch verantwoord zitten. Op deze manier ontstaan stoelen die zorgen voor oneindig zitcomfort. Ideaal voor u en uw werknemers die vele uren per dag achter hun bureau zitten.

De tweedehands bureaustoelen van Interstuhl zijn er op gebouwd zodat iedereen comfortabel kan zitten. Naast standaard bureaustoelen, maakt Interstuhl ook stoelen om uw gasten te ontvangen, om mee te vergaderen en om te ontspannen. Kortom, voor elke wens is er wel een stoel van Interstuhl die bij uw wensen past. Wanneer u op zoek bent naar een smaakvolle bureaustoel, ook dan zit u bij Interstuhl goed. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn beschikbaar in diverse materialen. Daarnaast zijn de stoelen beschikbaar in hoge hoeveelheid, waardoor u er verzekerd van bent dat al uw werknemers een goede bureaustoel hebben.

Duurzame Interstuhl bureaustoelen

Hoewel een bureaustoel Interstuhl gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

Verschillende Interstuhl bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands bureaustoelen van het merk Interstuhl. Heeft u interesse in een tweedehands bureaustoel met een lagere rug? Kijk dan eens naar de Interstuhl Ataros 1a22. Deze bureaustoel Interstuhl heeft een goede kwaliteit en is beschikbaar in diverse kleuren. Liever een tweedehands Interstuhl bureaustoel met een hogere rug? Dan is de Interstuhl Geos 15g2 een goede uitkomst. Deze bureaustoel zorgt voor extra veel zitcomfort.

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Interstuhl bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands Interstuhl bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Interstuhl bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.