Actieve filters
  1. Kleur
    Groen
  2. Voorraad
    0 - 25 in voorraad

Bureaustoel BMA

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Tweedehands bureaustoel BMA

Interesse in een bureaustoel van BMA? Bij gebruiktebureaustoel.nl vind je verschillende populaire bureaustoelen van dit merk. Onze tweedehands bureaustoelen van BMA kunnen stuk voor stuk worden gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij vier jaar garantie bieden. Bespaar een bedrag door je bureaustoel van BMA bij gebruiktebureaustoel.nl aan te schaffen.

 

Bureaustoel BMA online bestellen

BMA staat voor Biomechanisch Adviesbureau en is 1988 gestart in Zwolle. Enkele jaren later hebben ze een eigen stoel ontwikkeld, de Axia. Deze bureaustoel bestaat in meerdere uitvoeringen. Zo is er een Axia Flex, deze heeft maar twee hendels in plaats van drie. Daarnaast is er de Axia Pro, deze is voorzien van een vaste rughoek.

Veruit het eerste model bureaustoel van BMA is de Axia Office. Deze bureaustoel is gemiddeld drie goed en ergonomisch in te stellen. Als laatste heeft BMA Axia stoelen op de markt gebracht voor speciale doeleinden. Zo zijn er twee grotere stoelen voor 24 uurs gebruik van voor grote mensen: de Axia Plus en de Axia Max.

 

BMA en de Arbodienst

Tijdens de omstart van BMA hadden de arbodiensten veel invloed op welke kantoormeubelen bedrijven en instellingen gingen inkopen. Zo kon BMA, relatief dure, kantoorstoelen in de markt zetten als nieuwe speler. Deze dure bureaustoelen van BMA, waaronder de Axia komen nu via ons terug op de markt. De stoelen zijn geheel gereviseerd en dus als nieuw, maar je betaalt slechts een fractie van de originele prijs.

 

Prijzen van Tweedehands Bureaustoelen van BMA Axia

Ben je van plan om een ​​nieuwe BMA Axia stoel met verstelbare armleggers aan te schaffen? Dan kom je al snel uit op een investering van meer dan € 800, - (ex btw). Door scherpere prijzen van veelal nieuwe toetreders op de markt heeft BMA zich in 2015 laten overnemen door de Scandinavian Business Seating, ofwel SB Seating. De overname van BMA heeft niet gegarandeerd voor een resolutie van de stoelen. De hoogwaarde kwaliteit van de bureaustoelen van BMA zijn ook kenmerkend voor de nieuwste modellen.

 

SB Seating als eigenaar van BMA

SB Seating is een aanbieder van ergonomische kantoorstoelen uit Scandinavië, met o.a. de merken RH, Hag en RBM. De productie van de BMA stoelen is recentelijk om die reden ook verplaatst naar Zweden. Bij gebruiktebureaustoel.nl streven we steeds naar een breed aanbod van Axia stoelen, met nieuwe stoffering voor een fractie van de nieuwprijs. Meestal met een korting van ca. 80% ten opzichte van de nieuwprijs. Wanneer wij een tweedehands BMA bureaustoel verkopen, is deze technisch 100% in orde en opnieuw gestoffeerd.

In de webshop van gebruiktebureaustoel.nl tref je een ruime selectie van de volgende BMA bureaustoelen aan:

 

Garantie op onze bureaustoelen

Wij staan ​​er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van BMA stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor een tweedehands BMA stoelen van Gebruiktebureaustoel.nl kiest voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs. Op internet behoren de BMA tweedehands bureaustoelen van gebruiktebureaustoel.nl tot de scherpst geprijsde stoelen. Zie je dezelfde stoelen ouderlingen op internet, tegen een lagere prijs? Laat het ons weten.

 

Hoe stel je een BMA bureastoel in?