BMA Bureaustoelen

BMA Axia Tweedehands Bureaustoelen

Onze tweedehands bureaustoelen van BMA worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij ook vervolgens 4 jaar garantie bieden.

Bureaustoelen van BMA Axia

BMA staat voor Biomechanisch Adviesbureau en is 1988 gestart in Zwolle. Enkele jaren later hebben ze en eigen stoel ontwikkeld, de Axia. Deze bureaustoel bestaat in meerdere uitvoeringen. Zo is er een Axia Flex, deze heeft maar twee handels in plaats van drie. Daarnaast is er de Axia Pro deze heeft een vaste rughoek.

Veruit het beste model bureaustoel van BMA Axisa is de Axia Office. Deze bureaustoel is middels drie handels goed en ergonomisch in te stellen. Als laatste heeft BMA Axia stoelen op de markt gebracht voor speciale doeleinden. Zo zijn er twee grotere stoelen voor 24 uurs gebruik of voor grote mensen: de Axia Plus en de Axia Max.

BMA en de Arbodienst

Tijdens de omstart van BMA hadden de arbodiensten veel invloed op welke kantoormeubelen bedrijven en instellingen gingen inkopen. Zo konden BMA, relatief dure, kantoorstoelen in de markt zetten als nieuwe speler. Deze dure stoelen van BMA, waaronder de Axia komen nu via ons terug op de markt. De stoelen zijn geheel gereviseerd en dus als nieuw, maar tegen een fractie van de originele prijs.

Prijzen van Tweedehands Bureaustoelen van BMA Axia

Bent u van plan om een nieuwe BMA Axia stoel met verstelbare armleggers aan te schaffen? Dan komt u al snel op een investering van meer dan € 800,- (ex btw). Door scherpere prijzen van veelal nieuwe toetreders op de markt heeft BMA zich in 2015 laten overnemen door de Scandinavian Business Seating of wel SB Seating. De overname van BMA heeft uiteindelijk niet gezorgd voor een kwaliteitsverlies van de stoelen. Deze zijn nogsteeds heel hoogwaardig.

SB Seating als eigenaar van BMA

SB Seating is een aanbieder van ergonomische kantoorstoelen uit Scandinavië, met o.a. de merken RH, Hag en RBM. De productie van de BMA stoelen is recentelijk om die reden ook verplaatst naar Zweden. Bij Gebruiktebureaustoel streven we steeds naar een breed aanbod te komen van Axia stoelen, met nieuwe stoffering voor een fractie van de nieuwprijs. Meestal met een korting van ca. 80% ten opzichte van de nieuwprijs.  Als Gebruiktebureaustoel een tweedehands BMA Axia verkoopt, dan is de stoel technisch 100% in orde en vaak opnieuw gestoffeerd.

Verder treft u geregeld in de webshop van Gebruiktebureaustoel een ruime selectie stoelen aan van de volgende BMA bureaustoelen:

Kiezen voor een gebruikte BMA Axia is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw Axia, zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Garantie op Tweedehands bureaustoelen van BMA

Wij staan er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van BMA stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor een tweedehands BMA stoelen van Gebruiktebureaustoel is kiezen voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs. Op internet behoren de BMA tweedehands bureaustoelen van Gebruiktebureaustoel tot de scherpst geprijsde stoelen. Ziet u dezelfde stoelen elders op internet, tegen een lagere prijs, laat het ons weten.

Hoe stel je een BMA bureastoel in?