Ahrend Bureaustoelen

Tweedehands bureaustoelen van Ahrend

Onze tweedehands bureaustoelen van Ahrend worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij ook vervolgens 4 jaar garantie bieden.

Ahrend of Koninklijke Ahrend?

Een van Nederlands bekendste kantoormeubelfabrikanten is Ahrend. Voluit is dit Koninklijke Ahrend, want in 1996 heeft Ahrend, tijdens haar 100 jarige bestaan, het predicaat Koninklijk mogen ontvangen. In dat jaar bracht Ahrend ook de Centennial bureaustoel uit. Aanvankelijk was Ahrend met name gericht op de inrichting van tekenkamers, kantoorstoelen en tafels en kasten kwamen hier later bij.

Soorten Ahrend bureaustoelen

De meest verkochte tweedehands bureaustoel van Ahrend is Ahrend 220. Dit is de bureaustoel met de “brievenbus” in de rugleuning. Jetchair beschikt vaak over een grote voorraad van de gangbare tweedehands bureaustoelen van Ahrend, zoals ook het zusje van de Ahrend 220, model Ahrend 230. De Ahrend 230 is door het vakblad Kantoor & Efficiency in haar Koopwijzer gekozen tot ‘best geteste’ kantoorstoel. Wij proberen deze dan ook altijd standaard in ons assortiment te hebben.

Net als bij de Ahrend 220 kun je bij de Ahrend 230 de stoelfuncties bedienen middels knopjes naast de zitting. Dus niet met handels die dieper onder de stoel zitten en laster te bereiken zijn. De Ahrend stoelen blinken uit in hun degelijkheid en een zeer grote groep gebruikers is groot fan van het comfort en de instelmogelijkheden van de stoelen.

Het meeste recente modeltype van Ahrend is de Ahrend 2020. Ook van deze stoel, die nog niet zo lang op de markt in, heeft Jetchair geregeld een groot aanbod!

 Verder treft u geregeld in de webshop van Jetchair een ruime selectie stoelen aan van de volgende Ahrend bureaustoelen:

Garantie op Tweedehands bureaustoelen van Ahrend

Wij staan er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van Ahrend stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor een tweedehands Ahrend stoelen van Jetchair is kiezen voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs.

Op internet behoren de Ahrend tweedehands bureaustoelen van gebruiktebureaustoel.nl tot de scherpst geprijsde stoelen. Ziet u dezelfde stoelen elders op internet, tegen een lagere prijs, laat het ons weten.

Ahrend Bureaustoelen instellen