Ahrend Bureaustoelen

Tweedehands bureaustoelen van Ahrend

Onze tweedehands bureaustoelen van Ahrend worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij ook vervolgens 4 jaar garantie bieden. De stoelen van Ahrend staan bekend om hun oer-degelijk design en tijdloze inspiratie. De Ahrend stoelen zijn al sinds jar en dag bekend bij ondernemend Nederland en staan dus in veel kantoren. De meeste stoelen gaan dus ook al jaren mee maar verslijten verder niet of nauwelijks op technisch gebied. Uiteraard kan het voorkomen dat de bekleding van een Ahrend stoel verslijt, maar dan zijn wij van gebruiktebureaustoel daar om de stoelen een tweede of zelfs derde leven te geven.

Koninklijke Ahrend heeft kantoren in meer dan 25 landen op vijf continenten, waaronder China, Rusland en Dubai. De stoelen worden dus over de hele wereld gebruikt, dan getuigd van een top-kwaliteit!

Wat maakt een Ahrend stoel tot de beste van de wereld?

  • De stoelen voeldoen aan de hoogste wereldstandaarden in ergonomisch design
  • Ahrend is de grootste Europese speler met een Dutch Design-signatuur
  • Research & Development, productie, marketing, sales en service zijn allemaal in eigen beheer bij Ahrend
  • Ahrend is het eerste bedrijf in de sector die een Cradle to Cradle certificaat heeft
  • Top referenties uit heel Europa

Ahrend of Koninklijke Ahrend?

Een van Nederlands bekendste kantoormeubelfabrikanten is Ahrend. Voluit is dit Koninklijke Ahrend, want in 1996 heeft Ahrend, tijdens haar 100 jarige bestaan, het predicaat Koninklijk mogen ontvangen. In dat jaar bracht Ahrend ook de Centennial bureaustoel uit. Aanvankelijk was Ahrend met name gericht op de inrichting van tekenkamers, kantoorstoelen en tafels en kasten kwamen hier later bij. Officieel word er maar één bedrijf per branche uitgekozen om het predicaat "koninklijk" te mogen ontvangen. Ahrend is dus de enige houder van dit predicaat!

Soorten Ahrend bureaustoelen

De meest verkochte tweedehands bureaustoel van Ahrend is Ahrend 220. Dit is de bureaustoel met de “brievenbus” in de rugleuning. Gebruiktebureaustoel beschikt vaak over een grote voorraad van de gangbare tweedehands bureaustoelen van Ahrend, zoals ook het zusje van de Ahrend 220, model Ahrend 230. De Ahrend 230 is door het vakblad Kantoor & Efficiency in haar Koopwijzer gekozen tot ‘best geteste’ kantoorstoel. Wij proberen deze dan ook altijd standaard in ons assortiment te hebben.

Net als bij de Ahrend 220 kun je bij de Ahrend 230 de stoelfuncties bedienen middels knopjes naast de zitting. Dus niet met handels die dieper onder de stoel zitten en laster te bereiken zijn. De Ahrend stoelen blinken uit in hun degelijkheid en een zeer grote groep gebruikers is groot fan van het comfort en de instelmogelijkheden van de stoelen.

Het meeste recente modeltype van Ahrend is de Ahrend 2020. Ook van deze stoel, die nog niet zo lang op de markt in, heeft Gebruiktebureaustoel geregeld een groot aanbod!

 Verder treft u geregeld in de webshop van Gebruiktebureaustoel een ruime selectie stoelen aan van de volgende Ahrend bureaustoelen:

Garantie op Tweedehands bureaustoelen van Ahrend

Wij staan er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van Ahrend stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor een tweedehands Ahrend stoelen van Gebruiktebureaustoel is kiezen voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs.

Op internet behoren de Ahrend tweedehands bureaustoelen van gebruiktebureaustoel.nl tot de scherpst geprijsde stoelen. Ziet u dezelfde stoelen elders op internet, tegen een lagere prijs, laat het ons weten.

Ahrend Bureaustoelen instellen