Tweedehands bureaustoelen

Onze tweedehands bureaustoelen worden zorgvuldig gerenoveerd. De stof en zitting worden vervangen, wat ervoor zorgt dat wij 4 jaar garantie bieden.

Tweedehands bureaustoel voor een lagere prijs

Wanneer u op zoek bent naar een goede tweedehands bureaustoel, dan bent u bij Jetchair aan het juiste adres. Wij bieden tweedehands bureaustoelen aan van verschillende merken. Zo zit er altijd een tweedehands bureaustoel voor u bij.

Een comfortabele bureaustoel geeft goede steun tijdens het werken, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Helaas kan de prijs hoger zijn dan verwacht, een goed alternatief is om dan te kiezen voor een tweedehands bureaustoel. Lagere prijs, voor dezelfde kwaliteit!

Duurzame bureaustoelen

Hoewel een bureaustoel gemiddeld 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

Diverse merken bureaustoelen

Wij hebben een groot aanbod van diverse merken tweedehands bureaustoelen. Kijk eens naar onze tweedehands bureaustoelen van het merk Ahrend. Een innovatief Nederlands merk dat zich heeft ontwikkeld als internationaal handelsfirma in kantoorbehoeften. Daarnaast hebben we ook bureaustoelen van merken als BMA, Drabert en van ons eigen merk, Jetchair. Toch liever een voorkeur voor een ander merk? Kijk dan eens onder het tabblad merken om ons volledige aanbod te bekijken. Naast diverse merken, bieden we ook tweedehands bureaustoelen aan met verschillende eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit bureaustoelen met verstelbare armleggers, verstelbare rughoogtes, diverse kantelmechanismes, verstelbaar lichaamsgewicht en zelfs verstelbare zitdiepte. Zo kunt u uw perfecte bureaustoel uitkiezen.

Accessoires voor uw tweedehands bureaustoel

Naast traditionele bureaustoelen bieden wij ook accessoires en andere soorten stoelen aan. Wanneer u extra wielen nodig heeft, kunt u deze gewoon bij ons bestellen. Daarnaast bieden we ook voetenbanken aan, voor een nog comfortabelere zitplek. Liever een kruk in plaats van een stoel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse krukken aan in verschillende leuke kleuren die goed bij uw kantoor zullen passen. Kortom, voor ieder wat wils! Als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Twijfels over de kwaliteit van uw tweedehands bureaustoel? Wij hebben een handig systeem waarbij u kunt zien welke conditie een bureaustoel heeft.

  • 3 sterren: Goede staat met lichte gebruiksporen
  • 4 sterren: Zeer goede staat
  • 5 sterren: Nieuwstaat

Garantie op Tweedehands bureaustoelen van Ahrend

Wij staan er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van Ahrend stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor een tweedehands Ahrend stoelen van Jetchair is kiezen voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs.

Op internet behoren de Ahrend tweedehands bureaustoelen van Jetchair tot de scherpst geprijsde stoelen. Ziet u dezelfde stoelen elders op internet, tegen een lagere prijs, laat het ons weten.