Waarom een goede bureaustoel kiezen?

Waarom een goede bureaustoel kiezen?

 

Als u een kantoor gaat inrichten, zult u op zoek gaan naar de combinatie van functionaliteit en uitstraling. Met betrekking tot de keuze voor bureaustoelen is het belangrijk om vooral te letten op het eerste punt. In deze blog gaan we dieper in op het feit waarom het belangrijk is om voor een goede bureaustoel te kiezen.

 

Het belang van een goede bureaustoel

 

Het is in slechts één regel uit te leggen wat het grote belang is van het gebruik van een goede bureaustoel. Als u een groot deel van uw werkweek zittend achter hun bureau doorbrengt en u veel waarde hecht aan een goede gezondheid is een goede bureaustoel onmisbaar. Op het moment dat u géén goede zithouding aan kunt nemen als u aan het werk bent, heeft u kans op blijvende lichamelijke klachten. U voorkomt hiermee de kans op RSI, rugklachten, schouderklachten, nekklachten en hoofdpijn. Een goede bureaustoel moet u dan ook zien als een noodzakelijke investering in belang van uw gezondheid.   

 

Waaraan moet u denken bij de keuze voor goede bureaustoelen?

 

Er zijn een aantal zaken waaraan u moet denken bij de keuze voor goede bureaustoelen. Allereerst is uiteraard de kwaliteit van de stoel erg belangrijk. Een goede bureaustoel zal jaren mee kunnen gaan, mits deze goed onderhouden is.

 

Daarnaast is een goede bureaustoel (te herkennen aan het NEN-nummer NEN-EN 1335) goed in te stellen. Dit is enorm belangrijk om de eerder genoemde lichamelijke klachten te voorkomen. Door een stoel op de juiste wijze in te stellen kun je ervoor zorgen dat dit één geheel wordt met uw lichaam en zorgt u ervoor dat u in een ontspannen houding aan uw bureau kunt zitten. Daarnaast zijn goede bureaustoelen voorzien van geremde zwenkwielen. Dit zorgt voor meer balans en veiligheid.

 

Voordelige goede bureaustoel

 

Veel mensen denken dat aan een goede bureaustoel ook automatisch een hoog prijskaartje hangt. Dit is zeker niet het geval! Jetchair is een aansprekende aanbieder van gebruikte bureaustoelen. Deze stoelen worden te koop aangeboden door bedrijven, ondanks dat deze nog in een uitstekende staat zijn! U kunt hier nog vele jaren van gebruik maken.

Uiteraard zijn dit goede bureaustoelen die volledig aan de bovengenoemde eisen voldoen. Deze stoelen kunnen we aanbieden tegen een zeer voordelige prijs die slechts een fractie is van de nieuwwaarde. Kom eens langs in onze showroom in Geldrop of ontdek onze ruime keuzemogelijkheden op onze webshop. Neem gerust contact met ons op als we u persoonlijk kunnen helpen.

Ruime keuze uit diverse modellen en uitvoeringen