Design vergaderstoelen: wat zijn de opties?

De vergaderruimte: vaak een plek waar belangrijke beslissingen worden genomen binnen een bedrijf en waar collega’s, zakenpartners of klanten elkaar ontmoeten. Daarom mag een vergaderruimte best wat klasse en stijl uitstralen. We denken dan aan het interieur, de tafels of verlichting: maar vergeet ook de stoelen niet! Hierbij is comfort gewichtig, maar ook de uitstraling die de stoelen je vergaderruimte geven. Mooie en bijpassende design vergaderstoelen kunnen je vergaderruimte voorzien van sfeer. Benieuwd naar de verschillende opties of heb je mogelijk tips nodig? Hieronder lees je meer over design vergaderstoelen en de mogelijkheden die Gebruiktebureaustoel.nl biedt.  

Kwaliteit voor een lage prijs

Design vergaderstoelen kenmerken zich door een strakke uitvoering met weinig toeters en bellen. Vaak ogen de vergaderstoelen wat somber, maar schijn bedriegt: deze stoelen ogen in combinatie met een modern interieur. Ook een strakke verlichting en tafels als een moderne en ruime invulling van de vergaderruimte zijn niet onbelangrijk. Maar bovenal moet een stoel lekker zitten. Wij kopen dan ook bureau- en vergaderstoelen op per grote hoeveelheden en repareren deze waar nodig. Dit zijn doorgaans tweedehandsstoelen, deze stoelen geven wij een tweede leven. 

Waar moet je rekening mee houden?

Vergaderstoelen zijn er in allerlei soorten en modellen. Wanneer je je vergaderstoelen wil gaan vervangen, vergeet dan niet om met een aantal punten rekening te houden:

  • Neem je een vergaderstoel met wielen? Check dan even of je er wel zonder problemen mee kunt rollen op de vloer. Zijn er geen kuilen, hobbels of stroomdraden bijvoorbeeld?
  • Anderzijds: een vergaderstoel zonder wielen moet alsnog goed kunnen bewegen wanneer iemand zijn of haar stoel aanschuift. Let dus ook bij dit type op de ondergrond. 
  • Let de op de houding. Zorg dat er tijdens een vergadering niemand onderuit gezakt kan zitten. Is de rugleuning recht of kan hij meebuigen? Dit is voor de vergadering maar ook voor de rug van de persoon in kwestie beter. 

Een tweede leven voor een stoel

In het magazijn en online winkel van Gebruiktebureaustoel.nl vind je inmiddels een groot aanbod gebruikte en tweedehands design vergaderstoelen. Goed om te weten is dat onze stoelen, alvorens ze weer verkocht worden, grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd worden. Zo kunnen wij onze stoelen voor een altijd lage prijs aanbieden. Met de tweedehands stoelen is verder niets mis: het zijn verschillende kwaliteitsstoelen die bij ons een tweede leven krijgen. Wanneer je een of meteen meerdere vergaderstoel van ons koopt weet je zeker dat je een stoel van kwaliteit in je kantoor en vergaderruimte hebt. 

Vraag advies

Kom je er niet aan uit om een nieuwe vergaderstoel in design uitvoering te kiezen? Laat je dan bijstaan door ons advies en neem vandaag nog contact op. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een stoel die lekker zit en ook nog eens genoeg ondersteuning biedt tijdens lange vergaderingen. Ons assortiment wordt bovendien regelmatig uitgebreid.